Nyt badeværelse og renovering af badeværelse i Otterup, Nordfyn, Odense og resten af Fyn

 

Har du brug for at få lavet et nyt badeværelse? Skal du ikke have lavet et helt nyt, men bare have lavet renovering af badeværelse? Uanset om du skal have lavet et helt nyt badeværelse, eller blot har brug for at få lavet en flot og professionel badeværelsesrenovering, har vi hos BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn mange års erfaring inden for begge dele. Vi arbejder overalt på Fyn, ofte lokalt i byerne Søndersø, Bogense, Otterup, Stige og Odense N.

Nyt badeværelse på Nordfyn og resten af Fyn i højeste kvalitet til den bedste pris

Vi har som nævnt mange års erfaring med at opføre nyt badeværelse, og vi giver altid vores kunder gode råd om badeværelsesindretning. Vi oplever f.eks. ofte ved et badeværelse med skråvægge, at vores kunder føler, at det er svært at lave den bedst mulige badeværelsesindretning.

Derfor har vi altid forslag og billeder med, fra vores tidligere projekter således, at vores kunder kan få god inspiration, og se hvordan vi tidligere har lavet badeværelsesindretning, både med skråvægge og uden skråvægge.

Du kan se mange flere billeder her af vores arbejde med nyt badeværelse, samt eksempler på badeværelsesindretning i Odense N, Otterup og mange andre steder på Fyn.

Renovering af badeværelse – få en effektiv og billig badeværelsesrenovering på Fyn

Hvis du ikke skal have lavet et helt nyt, men blot ønsker at få lavet en badeværelsesrenovering af dit eksisterende, kan vi hos BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn selvfølgelig også hjælpe dig med dette.

 

En renovering af badeværelse er som oftest væsentligt billigere end et helt nyt, da mange af de grundlæggende ting (rørføring, afløb til toilet, vask og brusekabine mm.) allerede eksisterer, og derfor ikke skal laves igen. Det kan dog være nødvendigt at lave nye afløb eller rørføring, hvis badeværelsesrenoveringen indebærer, at toilet, brusekabine, vask eller andet, skal placeres et andet sted.

Vi oplever ofte, at resultatet med en renovering af badeværelse, ender med et rum, som alene pga. nye klinker, armaturer og spejle, glasvægge mv, fremstår helt nyt og anderledes.

Du kan se eksempler på badeværelsesrenovering i Odense N og mange andre steder på Fyn og Nordfyn her.

Kontakt BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde inden for nyt badeværelse eller badeværelsesrenovering kan du kontakte os på mail her, eller på tlf. +45 28 49 85 44. Vi står altid klar med professionel rådgivning, og selvfølgelig også altid med en god pris på dit projekt.

Vi arbejder med nyt badeværelse og badeværelsesrenovering på hele Nordfyn, ofte lokalt i Søndersø, Otterup, Bogense, Stige og Odense N

 

Knap til galleri