Udkradsning af fuger og omfugning af hus og murværk i Odense, Otterup og hele Fyn

 

Trænger facaden på dit hus eller din virksomhed til en kærlig hånd? Er du på udkig efter en virksomhed med stor erfaring inden for facaderenovering i form af udkradsning af fuger med efterfølgende omfugning af murværket? Så behøver du ikke lede længere.

 

Hos BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn har vi mere en 10 års erfaring indenfor byggebranchen, og vi er specialister i netop omfugning af murværk og huse. Hos os er du altid sikret en god og konkurrencedygtig pris. Vi arbejder overalt på Fyn, og har bl.a udført mange opgaver i Odense N og NV, Otterup, Bogense, Sanderum, Stige og Søndersø.

Om vores arbejde med udkradsning af fuger i Odense, Otterup m.fl.

Udover at facader med et godt fuget murværk ser æstetisk flotte ud, giver det også et mere holdbart hus, og mindsker risikoen for frostsprængninger og revner.

 

Når vi arbejder med udkradsning af fuger, gør vi det med professionelle maskiner og redskaber, så du får opgaven udført både hurtigt og grundigt. Det sikrer dig det bedste resultat til den billigste pris.

 

Vi udfører komplet udkradsning af samtlige fuger i murværket, såvel som mindre reparationer, alt efter nødvendigheden.

Professionel omfugning af murværk og omfugning af hus på Fyn

Som udgangspunkt har de mindre ”indledende” revner og skader i fugerne ikke den store påvirkning af huset.

 

Problemerne opstår over længere tid, hvor revnerne og hullerne bliver større. Når det sker, vil du i større grad opleve risiko for fugt i hulmuren såvel som indvendigt på væggene i boligen. Samtidig øges risikoen også for frostsprængninger i fugerne og murværket, når vand ikke ledes væk, men i stedet bliver liggende i fugerne. Frostgraderne vil dermed kunne få vandet til at udvide sig, og ”sprænge” større revner i murværket.

 

I allerværste fald, vil man kunne opleve, at murværket falder sammen. Det kan ske fordi mørtelfugerne også har en bærende effekt på husets murværk. Så hvis disse mangler, eller er begyndt af smuldre, skal du i høj grad overveje at få lavet en omfugning af huset.

 

Vi tilbyder også omfugning ved mindre reparationer, og uanset opgavens størrelse finder vi altid en god og konkurrencedygtig pris på projektet.

Kontakt BGA Multibyg allerede i dag

Du kan kontakt os for mere information om vores forskellige arbejdsområder på tlf. 28 49 85 44 eller på vores kontaktformular her.

 

Du kan også klikke ind i vores galleri på knappen nedenfor, og se billeder fra nogle af vores forskellige tidligere opgaver.

Vi arbejder med omfugning på hele Fyn, bl.a. Odense N og NV, Bogense, Søndersø, Sanderum, Otterup og Stige

 

Knap til galleri