Tilbygning til sommerhus og parcelhus mm. i Odense, Otterup og på hele Fyn

 

Er boligen blevet for lille, og har du brug for mere plads? Måske har i haft familieforøgelse, og brug for et ekstra børneværelse, eller mangler et ekstra soveværelse til sommerhuset?

 

Uanset hvilket behov du har, kan vi hos BGA Multibyg i Otterup på Fyn tilbyde en god, professionel og konkurrencedygtig løsning, til en god pris.

 

Vi har udført tilbygninger mange steder på Fyn, bl.a. Odense NV og -N, Otterup, Søndersø, Bogense, Stige, Hasmark og mange andre steder på Nordfyn.

Få ekstra kvadratmeter med en tilbygning til sommerhuset

Har du brug ekstra plads i form af et anneks eller en tilbygning til sommerhuset i Hasmark eller et andet sted på Nordfyn?

 

Vi tilbyder altid en god og grundig gennemgang, af de forskellige muligheder du har i sommerhuset. På den måde er du sikret, at du ender med den bedste og mest dækkende løsning.

 

Nogle ønsker en tilbygning i form af et fritliggende anneks, andre ønsker at tilbygningen ligger i forlængelse af sommerhuset. Smag og behag er forskelligt, og derfor skal vi også kunne rådgive om de forskellige muligheder, ligesom vi også gerne viser billeder frem fra tidligere projekter.

 

Du kan kontakte os på tlf. 28 49 85 44 eller på vores mail her.

Tilbygning til parcelhus eller murermestervilla på Fyn

Vi tilbyder naturligvis også både tilbygning til parcelhus og tilbygning til murermestervilla i Odense og på resten af Fyn. Vi benytter kun de bedste materialer til vores projekter, hvilket sikrer dig, at du ender med det bedste og flotteste resultat.

 

Vi tilbyder mange forskellige opgaver inden for tilbygning. Nedenfor er listet nogle af de mest almindelige projekter op:

 

  • Tilbygning af nyt køkken
  • Ekstra badeværelse
  • Ekstra børneværelse
  • Ekstra stue
  • Tilbygning af hjemmekontor

Kontakt BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn

Hvis du ønsker at vide mere om vores forskellige arbejdsområder inden for dette, eller hvis du vil have fremvist inspiration, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 28 49 85 44 eller på vores kontaktformular her.

 

Vi står altid parat til at hjælpe dig med gode råd og professionel rådgivning.

Vi udfører tilbygning på hele Fyn, bl.a. Odense, Otterup, Søndersø, Bogense, Stige og Hasmark

 

Knap til galleri