Vandskuring af hus – BGA Multibyg tilbyder vandskuring i Odense, Otterup og hele Fyn

 

Skal du have udført en facaderenovering på Fyn? Overvejer du, om du skal få foretaget en omfugning af murværket eller, om du i stedet skal få udført vandskuring af huset?

 

Hos BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn er vi eksperter i både omfugning og vandskuring, og vi arbejder overalt på Fyn. Vi har bl.a. udført mange opgaver i Odense N og -NV, Søndersø, Bogense, Stige, Sanderum og Otterup.

Eksperter i vandskuring i Odense og på resten af Fyn

Det er meget vigtig, at vælge et dygtigt og professionelt firma, hvis du skal have udført vandskuring af huset.

 

Inden du får foretaget opgaven, er det vigtigt, at du har fået den korrekte rådgivning omkring både fordelene og ulemperne ved den valgte løsning til facadebehandlingen. Hvis du vælger at få foretaget en vandskuring, skal du være klar over, at facaden typisk skal males når den, efterhånden som årene går, begynder at se slidt ud.

 

Hos BGA Multibyg benytter vi altid de bedste materialer til vandskuring, og vi sætter god tid af til, at give den korrekte rådgivning til hver enkelt kunde, forud for opgaven.

Fordele og generel information om vandskuring indendørs og udendørs

Begrebet vandskuring kan dække over flere forskellige former for facaderenovering samt renovering af vægge indendørs. Typisk dækker det over arbejdsområderne: filtsning, sækkeskuring, stenskuring (overordnet set også kendt som tyndpudsning med mørtel).

 

Normalvis udføres opgaverne med mørtel i farven grå eller hvid, hvorefter man så maler huset (ca. 1 måned efter vandskuringen er udført).

 

Vi tilbyder dog også vandskuring med farve blandet direkte i mørtlen (indfarvet mørtel).

 

Udover at et vandskuret hus ser rigtig flot og præsentabelt ud, er der også en del andre fordele ved at få udført en professionel vandskuring af huset. Nedenfor kan du se nogle af disse fordele:

 

  • Din boligs facade vil fremstå som ny, og være æstetisk rigtig flot
  • Din bolig vil i nogle tilfælde kunne sælges til en højere pris, eller være nemmere at få solgt i en salgssituation
  • Vandskuring kan være medvirkende til at forebygge skader på murværket
  • Du kan selv vælge hvilken farve facaden på dit hus skal have
  • Vandskuring kan ofte benyttes som et billigere alternativ til en omfugning af huset

Kontakt BGA Multibyg i Otterup på Nordfyn

Har ovenstående vakt din interesse, og ønsker du at vide mere om vores forskellige opgaver inden for området, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 28 49 84 44. Du er også velkommen til at kontakte os på vores kontaktformular her.

 

Du kan klikke ind i vores galleri på knappen nedenfor, hvis du vil se billeder fra forskellige tidligere udførte opgaver.

Vi udfører vandskuring i Odense og på hele Fyn, bl.a. Søndersø, Bogense, Stige, Sanderum og Otterup

 

Knap til galleri